Snart smäller det

Hm, jag hade skrivit ihop ett långt inlägg och så försvinner allt -.- Aja, bara att börja om..

Men nu är det nära, bara två dagar kvar av denna handbollsäsong.. Men innan den är slut ska Sveriges bästa handbollslag på både dam- och herrsidan koras. Båda matcherna spelas i Scandinavium, damerna 16.15 och herrarna spelar 19.10.
I dammatchen är det IK Sävehof mot Team Eslöv IK, och i herrmatchen är det IK Sävehof mot Eskilstuna Guif. Sävehof har alltså chansen att ta en dubbelseger.
Sävehofs damer vann över Skövde HF i semin med 3-0 i matcher. I den andra semin behövdes det fem matcher för att avgöra vilket lag som skulle möta Sävehof i final. I den sista avgörande matchen vinner Eslöv med ett ynka mål över Lugi HF.
På herrsidan såg semifinalerna ut nästan likadant, i allafall för Sävehofherrarna. De behövde bara tre matcher för att ta sig till final och med det slå ut Drott Halmstad. Guif behövde fyra matcher mot Alingsås HK för att bli klara finalister.

De som känner mig vet att jag hejar på Guif på lördag (vore konstigt om jag inte gjorde det då jag spelar i klubben). Så trots att Sövehof är favoriter ska man inte räkna bort Guif och deras kapacitet och bredd på trupp. Jag tror ingen har missat duon Zacke/Tholin och deras kontringar, Aren och Pavas skott och inte Lill-Bobban (Robin Andersson) och Haukurs genombrott. Det är en fröjd att se Guif spela, och det man inte heller får missa är "vårat" mittförsvar, med Blank och Jansson. Vi har alla möjligheter i världen att vinna på lördag. Så jag säger bara en sak, räkna inte bort Guif!

Jag hoppas Guif vinner, tycker det vore kul om Jimmy Jansson efter 13år i klubben får avsluta sin handbollskarriär med ett SM-guld. Tycker även Danne Johansson ska få avsluta sin tid i Guif (i allafall för denna gång) men ett SM-guld. Sen tycker jag inte heller att man ska glömma att Guif inte har vunnit ett enda SM-guld, vilket Sävehof har gjort...
Oj, nu känns det som om jag är väldigt partisk men det är inget jag kan rå för.. Hoppas att det är okej ;)

I damernas match hejar jag faktiskt inte på något speciellt lag, kan bara säga må bästa kvinnorna vinna ;)

Om du inte köpt din biljett än men vill vara med i den stora festen tycker jag du ska gå in här och beställa biljetten på en gång :)


Tillsist tänkte jag bjuda på en bild från SM-finalerna 2009 då Sävehofs damer vann SM-guld.

Vet att det inte är den bästa bilden, men så kan det se ut när man vinner SM-guld. Alla är lyckliga, ingen kan sitta still, tårarna rinner, skrik hörs och en massa fotografer syns till :D


Ha det gött!!
Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0